Kadro bekleyişinde son Tuğla ilave ediliyor Artık Tamam…

Kadro bekleyişinde son Tuğla ilave ediliyor Artık Tamam…
TBMM görüşmelerinde 86 maddelik torba yasa tasarısı önemli düzenlemeler içeriyor. Düzenlemeler arasında taşeron işçilere kadro verilmesi ev hanımlarının erken emekliliği BAĞKUR için 7200 prim günü işte ayrıntılar.

TBMM'de görüşülen 86 maddelik torba yasa tasarısı taşeron işçilere kadro verilmesi 3600 ek gösterge ev hanımlarının erken emekliliği ve BAĞKUR için 7200 prim günü gibi önemli düzenlemeleri içeriyor.

Bu yasa erken emeklilik 3600 ek gösterge BAĞKUR prim gün sayısının düşürülmesi ve ev hanımlarına prim desteği gibi düzenlemelerle vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Torba yasada 100 bin taşeron işçiye kadro verilmesi memurlara ek gösterge esnafa erken emeklilik ev kadınlarına aylık destek ve annelere yıpranma payı gibi maddeler yer alıyor.

Tamamlayıcı emeklilik sistemi ve sosyal güvenlik sistemine yönelik yeni düzenlemeler de bulunuyor. Bu düzenlemelerin yasalaşarak yürürlüğe girmesi için yapılan açıklamalar büyük ilgiyle izleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.