Kimlikle gel 16.000 i al PTT müjdeyi verdi işte detaylar

Kimlikle gel 16.000 i al PTT müjdeyi verdi işte detaylar
Kimlik bilginle gidip 16 Bin Türk lirası parayı nasıl alacağınız hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı bilgiler aşağıdadır işte detaylar.

PTT Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına TC kimlik kartı ile başvuranlara 16.000 TL nakit destek ödemesi sağlayacak. Bu destek dar gelirli ve ihtiyaç sahibi bireyler için devlet tarafından verilen yardım programları kapsamında sunuluyor.

Başvuru yapabilmek için tek gereken şart hane içinde kişi başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması. Yardım başvuruları e-devlet üzerinden veya yerel Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına şahsen başvurarak yapılabilir.

Başvuru yapabilmek için gereken şartlar arasında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olmak bulunuyor. Başvurular e-devlet üzerinden veya yerel Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla yapılabiliyor. Başvuruların onaylanması durumunda yardım ödemeleri muhtaçlık kriterlerine göre düzenli veya tek seferlik olarak yapılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.