Kylian Mbappe artık Arda Güler'in takım arkadaşı Resmen Madritte

Kylian Mbappe artık Arda Güler'in takım arkadaşı Resmen Madritte
Bir süredir bilinen duyulan haber gerçek oldu ve bir rüya daha gerçeğe dönerek PGS forması giyen Kylian Mbappe artık vatandaşımız Arda Güler'in yeni takım arkadaşı oldu ve bunu tam 80 bin taraftar önünde imza atarak gerçekleştirdi işte detaylar.

Euro 2024 sonrası Fransa'nın turnuvadan çekilmesi sonrasında dünyaca ünlü futbolcu bir süredir adının Real Madrid ile anılmasının yanında bu rüyanın gerçek olmasını da sağladı ve resmi bir anlaşma ile Başkan Perez ile poz vererek tam 80 bin taraftar önünde görkemli şaha şahalı bir kutlama ile imzayı attı işte detaylar.

Dünyaca ünlü futbolcu Kylian Mbappe Paris Saint Germain'den Real Madrid'e transfer olarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

5 yıllık sözleşme imzalayarak Real Madrid'in 9 numarası olan Mbappe Santiago Bernabeu'da düzenlenecek imza töreniyle yeni takımına katılacak.

Bu törene 80 binden fazla taraftarın katılması bekleniyor. 2021 yılında Real Madrid'in 200 milyon euro teklifine rağmen gerçekleşmeyen bu transfer Mbappe'nin PSG ile kontratını yenilemesi nedeniyle ertelenmişti.

Şimdi ise sağlık kontrollerinden geçen Mbappe resmi olarak Real Madrid'in bir parçası oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.