LPG indirimi geliyor... İŞTE detaylar...

LPG indirimi geliyor... İŞTE detaylar...
03.06.2024 akaryakıt kullanıcılarının gözü kulağı gelecek haberlerde olduğu şu son günlerde bir sürpriz de akaryakıt türü LPG yakıtından geldi. İşte detaylar.

Akaryakıtta sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. İşte son olarak da LPG kullanıcısının yüzü gülecek işte indirim söz konusu. Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına zam ve indirim olarak yansımaya devam ediyor.

Kullanıcılar bu geceyi beklemeli. LPG'ye bu gece 1 lira 8 kuruş indirim geleceği açıklandı. Benzine de kısa süre önce 1 lira 38 kuruş indirim yapılmıştı. Böylelikle LPG kullanıcı biraz olsun nefes alabilecek ve indirimle yüzü gülecektir.

Akar yakıt türü LPG fiyatlarında indirime gedilme kararı işte detaylar şöyle devam ediyor. Petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle akaryakıt fiyatları sürekli değişiyor. LPG bu geceden itibaren 1 lira 8 kuruş indirimli olacak. Bir diğer akar yakıt türü benzine ise daha önce 1 lira 38 kuruş indirim yapıldığı duyurulmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.