MEB’den değerli Öğretmenlerimize Süper JEST

MEB’den değerli Öğretmenlerimize Süper JEST
Milli Eğitim Bakanlığı tam olarak da bunu söylemek lazım güzel süper bir Jest ile öğretmenler için çıka geldi ve işte detaylar.

MEB değerli öğretmenlerimiz için çok ama çok özel bir adım atarak güzel bir jeste de imza atmış oldu ve öğretmenlerin şu güzel yaz aylarında en çok ihtiyacı olan duruma geldi yanıt işte detaylar.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yaz tatilinde öğretmenlere yönelik büyük bir destek paketi açıkladı.

Okulların 14 Haziran'da kapanmasının ardından mesleki çalışmalarını tamamlayan öğretmenler 9 Eylül'e kadar sürecek tatillerinde %50'ye varan indirimlerle konaklayabilecekler.

"Eğitim Neferlerine Minnet" projesi kapsamında Türkiye genelindeki öğretmenevlerinde geçerli olan bu indirim öğretmenlerin tatil bütçesine büyük katkı sağlayacak.

Öğretmenler bakanlığın internet sitesinden detaylı bilgi alarak bu fırsattan yararlanıp emeklerinin karşılığını almanın keyfini sürebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.