Millet ölse de vazgeçmiyor, akıl alır gibi değil

Millet ölse de vazgeçmiyor, akıl alır gibi değil
 Yazar / Alanya Medya
Son yıllarda Dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye'de de bir scooter modası başladı gitti. Millet yaralanıyor Hatta ölüyor ama yine de bu scooter'dan vazgeçmiyor

Kullanıcıların belirli yerlerden kiralayarak kaldırımdaki yayalardan tutun trafikte araç kullanan sürücülerin canını tehlikeye atacak derecede hareketler yaptıkları skuterlar ilgili bir tedbir alınması gerekmektedir.

Geçtiğimiz senenin verileri dikkate alındığında skuterlar sebebiyle yaralanan ve hayatını kaybeden vatandaşların sayısında ciddi bir artış olduğu görülmektedir.

Ayrıca skuter kullanan vatandaşların yolculukları esnasında herhangi bir koruyucu donanım kullanmadıkları da gözlenmektedir. Skuter kullanıcılarının otomobillerle aynı yolu kullanmaları hatta yüksek hızla seyir halinde olan olan araçların trafik bağlantı yollarında dahi görüldüğü oluyor.

Bu sebeple hem sürücülerin hem de kendilerinin hayatını tehlikeye atmaktadırlar. Bu durumla ilgili yasal bir düzenlemeye ihtiyaç vardır. Hatta gerekirse skuterların belli yerlerde yasaklanması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.