Milli Eğitim Bakanlığı'nın son kararı ile okulların kapanış tarihi 4 gün erkene çekildi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın son kararı ile okulların kapanış tarihi 4 gün erkene çekildi
Milli Eğitim Bakanlığı'nın son kararı ile okulların kapanış tarihi 4 gün erkene çekildi. Yaz tatili erkene alındı ve son dersler 7 Haziran'da yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın son kararı ile okulların kapanış tarihi 4 gün erkene çekildi. Yaz tatili erkene alındı ve son dersler 7 Haziran'da yapılacak. Öğrenciler için sevindirici bu haberle birlikte okullarda son hafta etkinlik haftası olarak planlandı. Bu karar sayesinde dersler bir hafta önce sona erecek ve öğrenciler Haziran ayının bunaltıcı sıcaklarında okula gitmek zorunda kalmayacak.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in duyurduğu bu değişiklik, tatil planları yapan aileler için de önemli bir rahatlama sağlayacak. Eğitim yılının son haftasında öğrenciler dinlenme ve eğlenme fırsatı bulacaklar. Tatil döneminde farklı şehirlere ya da köylere gitmeyi planlayan aileler bu erken kapanış sayesinde planlarını rahatlıkla yapabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.