Müjde verildi İşte Banka AKARYAKIT Devasa İNDİRİMİ

Müjde verildi İşte Banka AKARYAKIT Devasa İNDİRİMİ
Son günlerde akaryakıtla ilgili bilgiler belirsizliğini koruyordu ancak ÖTV indirimi sonrası o banka akaryakıt ile ilgili güzel bir indirim kampanyası duyurdu işte detaylar.

Son günlerde akaryakıtta indirimle ilgili haberler çıkmaktadır. Ancak durum şöyle cereyan etmektedir. Akaryakıtta indirim var ancak banka kanalıyla bu indirim sağlanmaktadır.

ÖTV zammı sonrası akaryakıt fiyatlarında yaşanan artışın ardından İş Bankası müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Böylelikle mevcut zamların bir nebze olsun üstesinden gelemeyen vatandaşa indirim olarak kampanya sunmuştur.

Temmuz ayı boyunca geçerli olacak bu kampanya ile Maximum Mobil uygulaması içindeki Pazarama Araçta Öde menüsünde bulunan Petrol Ofisi Öde-Geç istasyonlarından yapılan her 750 TL ve üzeri harcamada toplamda 125 TL Maxi Puan kazanma fırsatı sunuluyor.

Kazanılan Maxi Puanlar 6 Ağustos 2024 tarihinde kartlara yüklenecek ve 30 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Müşterilerine son derece güzel bir indirim uygulaması sunarak müşterilerin gönlüne taht kurmayı başarmıştır.

Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin Maximum Mobil uygulamasını kullanarak alışveriş yapmaları gerekiyor. Banka müşterileri o belli tarihler arasında beklenen işlemleri yaptıktan sonra indirime kavuşabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.