Öğrenciye kıyak, Toplu taşıma 1 TL

Öğrenciye kıyak, Toplu taşıma 1 TL
Öğrenciler için toplu taşımada büyük indirim! Yoğun kullanılan hatlarda ücret sadece 1 lira oldu. Öğrencilere özel bu indirim sayesinde şehir içi ulaşım artık daha ekonomik. İşte Toplu taşıma 1 liranın ayrıntıları.

Öğrenciler için paranın kıymetinin büyük olduğunu bilmeyen yoktur. İşte böylesi kıymetli değerli olan para ise ulaşımda çok daha büyük rol oynar. O şehirde bu sebeple öğrencilere büyük bir kıyak yapıldı. Toplu taşıma öğrenciler için sadece 1 TL oldu. Büyükşehir Belediyesi, yeni tarifeyi 30 Mayıs'ta hayata geçirdi.

Öğrencinin parasının belli bir çoğunluğunu harcadığı ulaşım konusunda, Muğla şehrinde öğrenciye büyük bir güzellik yapıldı. Menteşe-Stadyum-AVM-Kötekli-Yeniköy, Otogar, TOKİ, Tıp Fakültesi ve Tugutreis Yurdu hatlarındaki öğrenci biletleri artık 12,5 TL yerine 1 TL.

Önceki zamanlarda da belki böyle haberler olmuştu, böylesi dev bir indirimle toplu taşıma ücreti kesinlikle öğrencileri sevindirmeye yetti de arttı. Daha önce de üniversite ring ücretleri 1 TL'ye düşürülmüştü. Bu yeni indirimle birlikte Muğla'da öğrenci ulaşımı çok daha ekonomik hale geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.