Öğretmen Promosyonu 7 Banka Yarışı Var İşte Detaylar...

Öğretmen Promosyonu 7 Banka Yarışı Var İşte Detaylar...
Öğretmenlerimize promosyon vermek konusunda tam 7 banka arasında kıyasıya bir yarış söz konusu işte detaylar.

Ağustos ayında Akbank ile yapılan bu anlaşma kapsamında öğretmenlere üç yıllık süre için 61 bin 100 TL promosyon ödemesi yapılacak. Bu miktar Trabzon Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Temmuz ayında duyurduğu 60 bin 550 TL'lik rekoru geçerek yeni bir zirveye ulaştı.

Temmuz ayında ayrıca Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü 60 bin 025 TL'lik bir promosyon anlaşması imzalamıştı. Bankalar Milli Eğitim Müdürlükleri ile yaptıkları bu tür sözleşmelerle öğretmenlere ek gelir sağlamaya devam ediyor.

Kağıthane İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ağustos ayında Akbank ile anlaşarak öğretmenlere 61.100 TL'lik rekor bir banka promosyonu sağladı ve bu tutar daha önce Trabzon Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 60.550 TL'lik promosyon rekorunu kırdı.

Geçmişte öğretmenlere yapılan en yüksek promosyon ödemesi 60.550 TL olmuştu. Temmuz ayında Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü 60.025 TL'lik bir promosyon anlaşması yaparken bu haberin ardından Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de öğretmenlere yüksek promosyon müjdesi vermişti.

Kağıthane'nin bu yeni rekoru öğretmenlere yönelik en yüksek banka promosyonu olarak dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.