Pegasus kampanya var dedi Yine övgü topladı

Pegasus kampanya var dedi Yine övgü topladı
Pegasus kendini aştı ve tam manasıyla güzel bir indirme imza attı. 250 bin koltukta geçerli olacak şekilde bir indirim bilgisi geldi. Yurt dışı biletlerinde başlatılan bu kampanya hakkında bilgiler işte detaylar.

Pegasus 26-27 Haziran 2024 tarihleri arasında satın alınacak biletlerde yurt dışı uçuşları için büyük bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 250 bin koltuk 9 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Biletler 1 Kasım 2024 ile 30 Mart 2025 tarihleri arasında kullanılabilecek. Kampanya İstanbul Sabiha Gökçen Ankara Antalya ve İzmir çıkışlı birçok yurt dışı destinasyonu kapsıyor.

İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı uçuşlar arasında Amsterdam Berlin Londra Paris gibi popüler şehirler yer alırken Ankara çıkışlı uçuşlarda Frankfurt Hamburg Stuttgart gibi Avrupa şehirleri bulunuyor. Antalya'dan Berlin Münih Viyana gibi şehirlere de uygun fiyatlı uçuşlar mevcut.

İzmir çıkışlı seferler ise Berlin Frankfurt ve Londra gibi önemli merkezlere yönelik. Kampanyanın detaylarında belirli destinasyonlara yönelik 19 49 ve 79 eurodan başlayan fiyatlar da sunulmakta.

Pegasusun bu kampanyası özellikle Avrupa ve Orta Doğu'daki destinasyonlara seyahat etmeyi planlayanlar için büyük fırsatlar sunuyor.

İndirimli biletler belirli vergiler ve ek ücretler ile birlikte satılmakta olup tüm destinasyonların tam listesi Pegasusun resmi internet sitesinde bulunabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.