PTT yeni iş başı personel alım şartları Başvuru süreci

PTT yeni iş başı personel alım şartları Başvuru süreci
PTT yeni iş başı yaptıracağı yeni işe başlatılacak bünyeye yeni katılacak personel alımlarına ilişkin kamuoyu bilgilendirmesiyle beraber nasıl bir yol izleneceği hakkında bilgiler vermiştir işte detaylar.

PTT'nin 2024 yılında gerçekleştireceği personel alımları için başvuru şartları ve süreci hakkında bilinmesi gerekenler özetle şöyledir: Adayların Türk vatandaşı olmaları 18 yaşını doldurmuş ve 36 yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir.

Kamu haklarından yasaklı olmayan ve suç kaydı bulunmayan adaylar başvuruda bulunabilir. Engelli olmama ve atanacak pozisyonun gerektirdiği öğrenim şartlarını taşıma kriterleri de önemli olup herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olmamış olmak gerekmektedir.

Detaylı bilgiler ve duyurular PTT'nin resmi internet sitesinde yayımlanacaktır.

Başvuru şartlarını sağlayan adaylar belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlayarak PTT bünyesinde çalışma fırsatı elde edebilirler.

Personel alımlarında her zaman lider İŞKUR bu işte alım organizasyonunda aracılık ederek iş arayanların işe sahip olmak isteyenlerin yanında olmuştur. Pek çok işveren de İŞKUR gibi güzel güzide kurum sayesinde aradığı elemana işçiye ve personele sahip olmuştur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.