Samsun o çalışmaların meyvesini topluyor

Samsun o çalışmaların meyvesini topluyor
Samsun kurtuluşun şehrinde turizm açısından muhteşem işler yapıldı ve bunların hepsinin de bir bir meyvesi alındı işte o detaylar.

Samsun'da son dönemde yapılan kapsamlı tanıtım çalışmaları ve turizm aktiviteleri şehrin ekonomisini olumlu yönde etkileyerek turizmde belirgin bir artış sağladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Samsun Valiliği ve yerel yönetimlerin işbirliğiyle gerçekleştirilen ulusal tanıtım faaliyetleri fuar ve benzeri organizasyonlar sayesinde şehrin turizm değerleri öne çıkarıldı.

Özellikle geçen ay düzenlenen Kültür Yolu Festivali şehirdeki ekonomik sektörlere büyük canlılık kattı ve turist sayısında ciddi bir artış gözlemlendi.

Festival turizmi yaz turizmi doğa turizmi spor turizmi ve gastronomi turizmi gibi çeşitli turizm aktiviteleri Samsun’un tanıtımına büyük katkı sağladı.

Yetkililer önceki yıllara göre yerli ve yabancı turist sayısında artış olduğunu belirtirken bu olumlu trendin devam etmesi halinde Samsun’un turizmde yeni rekorlar kıracağı öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.