Son 1 Hafta! Staj Çıraklık Mağduruna Müjde Var

Son 1 Hafta! Staj Çıraklık Mağduruna Müjde Var
Uzun süredir beklenen oluyor ve staj çıraklık mağdurunun sonunda yüzü gülebilecek. Evet son bir hafta var ve bu haktan yararlanmak için bu son şans olabilir işte detaylar.

Milyonlarca staj çıraklık mağduru gündemde gezinen bu konuyla uzun süredir ilgileniyordu. Fakat beklenen o net bilgiler henüz ulaşmamıştı ancak ta.. ki şuana kadar işte detaylar.

Milyonlarca staj ve çıraklık mağduru için beklenen emeklilik fırsatı nihayet geldi.

Staj ve çıraklık sürelerinin sigortalılık başlangıcı olarak kabul edilmesiyle ilgili düzenlemenin TBMM’de kabul edilmesi halinde başvurular başlayacak.

TBMM, 1 Ekim'de açılacak ve düzenlemenin Ekim sonunda kabul edilmesi bekleniyor.

Başvuru süresi bir hafta olacak ve staj veya çıraklık döneminde sigortalı olarak çalışmış, emeklilik yaşı ve prim gün sayılarını tamamlayamamış, daha önce başvuru yapmamış herkes başvurabilir.

Başvuruların değerlendirilmesi sonucunda haklı bulunan vatandaşlar emeklilik işlemlerini başlatabilecek ve maaşları prim gün sayıları ile diğer kriterlere göre belirlenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.