Spotify aboneliklerine bir yenisi daha ekleniyor! Öğrenci ücreti ne kadar olacak?

Spotify aboneliklerine bir yenisi daha ekleniyor! Öğrenci ücreti ne kadar olacak?
Yalnızca Türkiye’de değil neredeyse tüm dünyada kullanılan popüler müzik dinleme uygulaması Spotify yeni abonelik uygulaması ile dikkatleri üzerine çekti. Şubat ayında ücretlerine zam yapan uygulama yeni aboneliklerinden ne kadar ücret alacak?

Spotify geçtiğimiz şubat ayında abonelik ücretlerine zam haberini kullanıcılarına duyurmuştu. Beklenen zammın gelmesi ile beraber 39,99 TL olan Bireysel paketin yeni aylık ücreti 59,99 TL Aile paketi ise 64,99 TL'den 99,99 TL'ye yükseltilmişti. Öğrenci paketi ise 32,99 TL olmuştu.

Spotify şimdi bu ücretlere ek olarak aylık 5 dolar daha fazla bir meblağ ödeyerek yeni abonelik uygulamasını başlatıyor. Yeni abonelik uygulamasını "Premium Plus" adı ile tanıtan uygulama yeni abonelik sistemi ile kullanıcılara daha iyi ses deneyimi sunacağını belirtiyor. Bununla beraber yeni çalma listesi düzenleme araçlarına daha fazla olanak tanınacağı belirtiliyor.

Spotify yeni "Premium Plus" uygulamasını mevcut abonelikleri etkilemeyecek şekilde yükseltme olarak sunacak. Böylece fiyatlandırmalarda her kullanıcının bireysel aboneliği üzerinden yapılacak.

Yüksek ses kalitesi ve çeşitli yeni özellikleri ile müzik severlerin hoşuna gidecek olan "Premium Plus" uygulamasının ne zaman hayata geçeceği konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.