Tarım Orman Müdürlüğü-DSİ bünyelerine kadrolu yeni işçiler alacak

Tarım Orman Müdürlüğü-DSİ bünyelerine kadrolu yeni işçiler alacak
DSİ ve Tarım Orman Müdürlüğü bünyesine yeni kişiler katmak istiyor ve bu uğurda yeni başlatılan işe alımları var işte detaylar.

DSİ ve Tarım Orman Müdürlüğü tam zamanlı ve sürekli işçi olarak çalıştırılmak üzere Telefon Telsiz Operatörü ve Büro İşçisi pozisyonları için kadrolu devlet işçisi alımı başlatmıştır. Başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden elektronik ortamda hizmet noktalarına bizzat giderek veya 170 numaralı telefon hattını arayarak yapılabilir.

Son başvuru tarihi 8 Temmuz 2024’tür. Hatay İl Tarım Orman Müdürlüğü bünyesindeki Büro İşçisi pozisyonu için adayların Büro Yönetimi ve Sekreterlik Asistanlığı bölümünden mezun 18-40 yaş aralığında EKPSS sınavında en az 0 puan almış ve engelli raporuna sahip olması gerekmektedir.

DSİ 20. Bölge Müdürlüğü bünyesindeki Telefon Telsiz Operatörü pozisyonu için ise adayların en az okur yazar düzeyinde 18-30 yaş aralığında ve terörle mücadelede yaralanmış veya eski hükümlü olması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.