TİGEM-İŞKUR işe alım yeni 39 memur alınacak

TİGEM-İŞKUR işe alım yeni 39 memur alınacak
Türkiye medarı iftarı İŞKUR ve TİGEM koordinesiyle yeni tam otuz dokuz kişilik bir memur alımı gerçekleştirilecektir işte detaylar.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), KPSS 2024/1 kapsamında 39 memur alımı yapacak.

Başvurular, ön lisans ve lisans mezunları için olup, tercih işlemleri yarın (18 Temmuz 2024) sona erecek.

Adayların, belirtilen şartlar, nitelik kodları ve özel koşulları dikkatle incelemesi gerekmektedir.

Başvurular ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştiriliyor ve yerleştirmeler, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak.

Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümlerine göre yapılacak ve KPSS-2024/1 Tercih Kılavuzu'nda yer alan kadro ve pozisyonlar için geçerli olacaktır.

Adayların 2022'de yapılan KPSS sınavlarından (Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim) birine girmiş ve ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekmektedir.

Ortaöğretim mezunları için KPSSP94, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacaktır.

Merkezi yerleştirme sonucu B grubuna yerleşen adaylar, aynı puanla sonraki alımlara başvuramazlar.

Tercihler, başvuru günü itibarıyla mezun olunan öğrenim düzeyinde bir okuldan mezun olmayı gerektirir. Mezun olmayan adayların atamaları yapılmaz.

Tercihlerin geçerli olabilmesi için kurallara uygun olarak yapılması ve belirtilen kılavuzlardan özel koşullar ve nitelik kodlarının dikkatlice incelenmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.