TOKİ Bir devri kapatıp Bir devri açacak Konutta çığır açacak

TOKİ Bir devri kapatıp Bir devri açacak Konutta çığır açacak
Türkiye de vatandaşa ev denilince ilk akla gelen kurum yani TOKİ yine yaptı yapacağını ve vatandaşın özellikle ev almak ev alabilmek isteyen kişilerin gönlüne taht kurmayı başarı işte detaylar.

TOKİ memur bütçesine yönelik yeni bir konut kampanyası başlatıyor. Kampanya kapsamında 1+1 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak olup başvurular yetkili banka şubelerine yapılacak. TOKİ her anlamda vatandaşın isteklerine göre hareket ederek gönülleri fethetmeye devam ediyor.

1+1 dairelerin fiyatı yaklaşık 1.1 milyon lira 2+1 dairelerin fiyatı 1.3 milyon lira ve 3+1 dairelerin fiyatı 1.5 milyon lira civarında olacak. Daireler 120 ay vadeyle ve aylık 7-10 bin lira arasında değişen taksitlerle satılacak. Bu güzel bir ev almak için en büyük fırsat olacak.

Başvuru yapacak kişilerin T.C. vatandaşı olmaları 18 yaşını doldurmuş olmaları başvuru sahibi ve ailesinin Türkiye sınırları içinde tapuda kayıtlı bağımsız bir konutunun olmaması daha önce TOKİ'den konut satın almamış olmaları gerekiyor.

Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içinde en az bir yıldır ikamet ediyor veya il nüfusuna kayıtlı olmaları gerekmektedir. Şartları yerine getiren yüz yılın fırsatını da elinde bulundurmuş olacaktır.

Her hane halkı adına yalnızca bir başvuru yapılabilir ve birden fazla başvuru geçersiz sayılacaktır. Lütfen bu konuya özenle dikkat etmekte fayda olacaktır yalnızca bir haneden bir kişiye başvuru varıdır. Daha detaylı bilgi için TOKİ resmi sitesinden de detaylara bakılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.