TOKİ Müjdeledi Memur Bütçeliye Direktman Konut Kredisi

TOKİ Müjdeledi Memur Bütçeliye Direktman Konut Kredisi
Türkiye konut oluşturma kişiye konut verme toplu konut konularında devleşmiş kurum TOKİ yine güzel bir işe imza attı ve harika bir memur kampanyası başlattı işte detaylar.

TOKİ memur bütçesine yönelik yeni bir konut kampanyası başlatıyor ve kampanya kapsamında 1+1 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Daire fiyatları sırasıyla yaklaşık 1.1 milyon 1.3 milyon ve 1.5 milyon lira olarak belirlenmiş durumda.

TOKİ de Satışlar 120 ay vadeli ve aylık 7-10 bin lira arasında değişen taksitlerle yapılacak peşinat oranı ise %10 ila %25 arasında değişecek.

Başvurular belirlenen tarihler arasında yetkili banka şubelerine yapılacak ve gerekli belgeler imzalanarak tamamlanacak.

TOKİ başvuru sahiplerinin T.C. vatandaşı olması 18 yaşını doldurmuş olması ve belirli koşulları sağlaması gerekiyor.

Örneğin Türkiye sınırları içinde tapuda kayıtlı bağımsız bir konutunun bulunmaması ve başvurulan ilde en az bir yıldır ikamet ediyor veya il nüfusuna kayıtlı olması şart.

Hane halkı adına yalnızca bir başvuru yapılabilir ve birden fazla başvuru geçersiz sayılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.