TOKİ’den haber bekleyenlere müjde! Anahtarlar o tarihte teslim edilecek!

TOKİ’den haber bekleyenlere müjde! Anahtarlar o tarihte teslim edilecek!
6 Şubat tarihinde gerçekleşen deprem sonrasında hasar alan birçok binanın yıkılması ile beraber onlarca insan evsiz kaldılar. Vatandaşların bir an önce eski yaşantılarına dönebilmeleri için başlatılan TOKİ konutlarından müjdeli haber geldi. Anahtarlar Ekim ayının sonunda teslim edilecek!

Hatay’da birçok ilçe ve köylerde devam eden TOKİ konut çalışmaları tamamlanmaya başlandı. Açıklanan son bilgilere göre Hatay’ın Erzin ilçesindeki 488 konutun anahtar teslimi önümüzdeki aylarda yapılacak.

6 Şubat 2023 tarihindeki depremde 818 konutun hasar gördüğünü dile getiren Erzin Kaymakamı Onur Özaydın, TOKİ konutlarının teslimi hakkında net tarihi açıklamalarındaki şu cümleler ile müjdeledi;

"Merkezde ikamet eden vatandaşlarımız için zemin artı 2 ve zemin artı 3 kat olacak şekilde yeni yapılan devlet hastanemizin yanında 488 adet TOKİ konutlarımız var. Depreme son derece dayanıklı ve vatandaşlarımızın kullanımına uygun kullanışlı binalar olacak. 29 Ekim'de de anahtar teslimi yapılacak."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.