Torba Yasa 3600 Ek gösterge ve Kadro Konusunda Müjde

Torba Yasa 3600 Ek gösterge ve Kadro Konusunda Müjde
3600 Ek gösterge hakkında bilgiler Torba yasa da son durum ve Kadro müjdesinin geniş detaylarına yer verilen bir haberdir hemen ayrıntılara beraber bakalım işte detaylar.

Meclis görüşmelerinde önemli başlıklar vardı ve bunlardan bazıları 3600 ek gösterge Torba yasadaki detaylar ve de Kadro müjdesi gibi ana maddelerden de oluşan bir Torba yasadan söz ediliyordu işte konuya ilişkin detaylar.

TBMM'de görüşülmeye devam eden torba yasa tasarısı taşeron işçilere kadro verilmesi 3600 ek gösterge ev hanımlarının erken emekliliği ve BAĞKUR için 7200 prim günü gibi önemli düzenlemeler içeriyor.

Taşeron işçilere kadro verilmesi konusundaki gelişmeler büyük ilgiyle takip ediliyor ve vatandaşlar bu müjdeli haberleri merakla bekliyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanının açıklamaları dikkatlice izlenirken düzenlemelerin Meclis gündemine ne zaman geleceği merak konusu.

Yasa tasarısında birinci derecedeki tüm memurlara 3600 ek gösterge verilmesi küçük esnafın prim gün şartının 9000'den 7200'e çekilmesi ev kadınlarına isteğe bağlı sigorta primlerinin 3'te 1'inin devlet tarafından karşılanması annelere yıpranma payı ve tamamlayıcı emeklilik gibi düzenlemeler de yer alıyor.

Bu değişikliklerle emeklilik ve sosyal güvence sisteminde önemli yenilikler yapılması planlanıyor ve önümüzdeki günlerde yeni haberler geldikçe detaylar daha netleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.