Torba Yasa Netleşti Belirdi İŞTE 2024 BAĞ-KUR ve diğerleri

Torba Yasa Netleşti Belirdi İŞTE 2024 BAĞ-KUR ve diğerleri
2024 Torba Yasa mecliste son derece netleşti ve belirgin bir hal aldı bazı görüşmeler karara bağlanma aşamasında yer alıyor ve işte konunun tüm detayları.

Torba yasa 2024 mecliste sona aşamasında olduğuna dair sağlam bilgiler geldi ve bundan sonrası için de büyük bir umut kapısı ardına kadar gerilmiş oldu işte 2024 torba yasası ve son gelişmeler şu şekilde işte detaylar böyle belirdi.

Gözler 3600 ek gösterge BAĞ-KUR 7200 gün prim şartı ve ev hanımlarına emeklilik gibi önemli konuları kapsayan bu yasa teklifinde. Bakan Işıkhan ev hanımlarına yönelik 3'te 1 prim desteği ve isteğe bağlı sigorta sisteminin Cumhurbaşkanı'nın sözü doğrultusunda hayata geçirileceğini belirtti. Yasanın tüm maddelerinin ne zaman kabul edileceği merakla bekleniyor.

2024 Torba Yasası ekonomik sosyal ve hukuksal birçok yeni düzenlemeyi içeriyor. 86 maddelik yasa teklifinin 55 maddesi TBMM'de onaylanarak yürürlüğe girdi kalan 31 madde için görüşmeler sürüyor. Gözler 3600 ek gösterge BAĞ-KUR 7200 gün prim şartı ev hanımlarına emeklilik gibi önemli konuları kapsayan bu yasa teklifinde. Bakan Işıkhan ev hanımlarına yönelik 3'te 1 prim desteği ve isteğe bağlı sigorta sisteminin Cumhurbaşkanı'nın sözü doğrultusunda hayata geçirileceğini belirtti. Yasanın tüm maddelerinin ne zaman kabul edileceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.