YAPIKREDİ Liderliği Turkcell-Vodafone-Türk Telekom Gövde Gösterisi Kampanya

YAPIKREDİ Liderliği Turkcell-Vodafone-Türk Telekom Gövde Gösterisi Kampanya
Turkcell-Vodafone-Türk Telekom bir araya gelip Yapı kredi öncülüğünde yeni güzel gövde gösterisi niteliğinde bir kampanyaya imza attılar işte detaylar.

Yapı Kredi Turkcell Türk Telekom ve Vodafone ile iş birliği yaparak düzenlediği yeni kampanya ile müşterilerine 6 ay boyunca ücretsiz fatura ödeme fırsatı sunuyor.

Bu kampanya kapsamında Yapı Kredi Mobil üzerinden "SUPERFATURA" kodu ile yeni müşteri olanlar 31 Temmuz'a kadar başvurmaları halinde faturalarını banka ödeyecek.

Kampanyaya katılan müşterilerin otomatik ödeme talimatı vermeleri ve faturalarını en az bir defa kredi kartı ile ödemeleri gerekiyor.

Fatura tutarının en fazla 300 TL'si yeni açılan kredi kartına indirim olarak yansıtılacak.

Kampanya süresi boyunca her müşteri sadece bir kez ödül kazanabilecek ve iptal edilen otomatik ödeme talimatları yeniden verildiğinde ödül kazanılamayacak.

Kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatların geçerli olması gerekecek ve ödüllendirme tarihinde en az bir adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartı bulunması yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.