Yatırımcılar Paniklemeyin ama ALTIN…

Yatırımcılar Paniklemeyin ama ALTIN…
Altın pırıl pırıl görünümüyle insanın içini açan duruşuyla ve insana bambaşka bir güzellik katan görünümleriyle her insanın vazgeçilmezi işte detaylar.

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı; 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü ons altın 2325 dolardan gram altın ise 2.440 TL'den işlem görüyor. Önceki hafta ABD ekonomisinin büyüme verileri sonrası yükselen altın fiyatları hafta sonunda geri çekildi. Cuma günü ons altın 2339 doları gram altın ise 2472 lirayı test edip düşüşle haftayı kapattı.

22 ayar bilezik cumhuriyet altını yarım altın çeyrek altın ve reşat altının fiyatlarında da benzer düşüşler gözlemleniyor. Yatırımcılar ABD ekonomisinden gelecek yeni verilere odaklanmış durumda.

Geçen hafta ABD ekonomisinin beklentilerin üzerinde büyümesi nedeniyle perşembe günü altın fiyatlarında yükseliş yaşanmış ons altın 2.330 doları gram altın ise 2.464 lirayı görmüştü.

Cuma günü yaşanan düşüşle ons altın haftayı 2.326 dolardan gram altın ise 2.450 liradan kapattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.