Yok artık dedirtecek taksit paralarıyla Ev sahibi olma başladı

Yok artık dedirtecek taksit paralarıyla Ev sahibi olma başladı
Son derece cüzi tutarlara yani neredeyse bir kahve fiyatına ev sahibi olma uygulaması yeniden kullanıma sunuldu ve böylesi güzel bir proje ev sahibi olmamış kişilerin yeni evlerine kavuşmalarını amaç edinmiştir.

Yok pahası denilebilecek miktarlarla ev sahibi olunası hayal değil. İtalya'da terk edilen köyleri canlandırmak ve harabeye dönen evleri korumak amacıyla başlatılan "ucuz ev" projesi yeniden hayata geçirildi. Sicilya'da 2019'da viral hale gelen ve yerel ekonomiye yaklaşık 20 milyon Euro kazandıran bu uygulama bu kez 3 Euro başlangıç fiyatıyla 10 evi satışa sunuyor.

Evler 80 metrekareyi aşmayan iki veya üç yatak odalı olup açık artırma ile satılacak. Daha önceki satışlarda evler 5.000 ile 10.000 Euro arasında alıcı bulmuştu. İlgilenenler belediyenin web sitesinden bilgi ve başvuru formlarına ulaşabilirler.

Şehrin eski Saracen bölgesinde yer alan 80 metrekareden büyük olmayan ve açık artırma yoluyla satılacak evler genellikle iki ila üç yatak odalı ve teraslı olup alıcılar belediyenin web sitesinden başvuru formlarına ve mülk fotoğraflarına erişebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.