Yüzde 50 Zammı Duyurdular Bugünden Geçerli

Yüzde 50 Zammı Duyurdular Bugünden Geçerli
Evet zammın duyurusu henüz taze geldi ve yüzde elliye varan bir zam konuşulmaktadır. İşte bu gelen zamma ilişkin detaylar şöyledir işte ayrıntılar.

1 Ağustos itibarıyla birçok ürün ve hizmete gelen zamlar devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) toplu taşıma ücretlerine yüzde 50 oranında zam yapıldığını duyurdu.

İstanbul'da yüzde 13'lük zamlı tarifesi 29 Temmuz'da yürürlüğe girerken Ankara'da yeni tarifeler yarından itibaren geçerli olacak. Ankara'da ANKARAY metro EGO otobüsleri ve özel halk otobüslerinde tam biniş ücreti 15 liradan 21 liraya öğrenci ücreti 75 liradan 105 liraya yükseliyor.

Minibüslerde kısa mesafe ücreti 17 liradan 25 liraya uzun mesafe ücreti 20 liradan 30 liraya çıkacak. ABB artan akaryakıt maliyetleri ve ücretsiz taşınan yolcu sayısındaki artış nedeniyle zam yapmanın zorunlu hale geldiğini belirtti. Açıklamada toplu taşıma maliyetlerinin vatandaşlara tamamen yansıtılmadan makul bir oranda artırıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.