0-2-4-6-8 TC kimlik sonu olan AKBANK matiklere koştu

0-2-4-6-8 TC kimlik sonu olan AKBANK matiklere koştu
Akbank muhteşem bir fırsata daha imza attı ve kimlik numara sonları 2 4 6 8 ve sıfır olanlara muazzam bir bankacılık işlemi sundu işte detaylar.

Akbank acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası başlattı ve TC kimlik numarasının sonu 0-2-4-6-8 olanların hesaplarına 15.000 TL yatırdı. 18 yaş üzeri herkesin yararlanabileceği bu kampanya kapsamında 36 ay vadeli 15.000 TL kredi imkanı sunuluyor. Başvurular Akbank'ın SMS kredi servisi veya mobil uygulaması üzerinden kolayca yapılabiliyor ve hızlı bir şekilde sonuçlandırılıyor.

Kredi düşük faiz oranları ve kredi puanına göre belirlenen avantajlı koşullarla sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için Akbank Direkt mobil uygulaması veya SMS yöntemleri kullanılabilir.

Kimlik numarasının sonu 0-2-4-6-8 olanların hesaplarına 15.000 TL yatırdı. 18 yaş üzeri bireysel müşterilere sunulan bu kredi 36 ay vadeli ve düşük faiz oranları ile sağlanıyor.

Başvurular SMS veya Akbank Direkt mobil uygulaması üzerinden kolayca yapılabiliyor. Başvuru sonucunun hızlıca iletilip onaylanan kredinin hesaba yatırılacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.