1.250.000 liralık Konut Kredisinde o işlem banka banka değişti

1.250.000 liralık Konut Kredisinde o işlem banka banka değişti
Çekilecek bir milyon iki yüz elli bin gibi bir rakamda ev kredisinde tüm bankalar nezdinde o işlemler banka banka değişime uğradı işte o konuyla ilgili detaylar.

Banka çılgın bir kredi anlayışına imza attı müşterilerin beklentilerinin daha da ötesinde bir çalım atarak sıra dışı bir kredi anlayışına imza attı ve böylesi bir kredi anlayışı müşterileri gerçek anlamda heyecanlandırdı.

Konut sahibi olmayı planlayanlar için önemli bir duyuru yaptı ve Vakıfbank Ziraat Bankası ING ve de Garanti BBVA konut kredisi faiz oranları ve taksit tutarları güncellendi.

1 milyon 250 bin TL konut kredisi için aylık taksitler ING' de 40.235 TL (%314 faiz oranı) Garanti BBVA' da 40.934 TL (%320 faiz oranı) Vakıfbank'ta 47.927 TL (%379 faiz oranı) ve Ziraat Bankası'nda 53.974 TL (%429 faiz oranı) olarak belirlenmiştir.

Bu değişiklikler ev sahibi olma hayali kuranların bütçelerine uygun kredi seçeneklerini dikkatle değerlendirmelerini gerektiriyor. Banka böylesi harika ev kredisinde o işlemlerde değişiklikleri bu şekilde belirtiyor.

Faiz oranlarındaki küçük değişikliklerin bile toplam maliyeti büyük ölçüde etkilediği göz önünde bulundurulmalıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.