1629 Personel Alımı Hakkında Duyuru var. İŞKUR-Kültür Bakanlığı

1629 Personel Alımı Hakkında Duyuru var. İŞKUR-Kültür Bakanlığı
 Yazar / Alanya Medya
Kültür Bakanlığı ve İŞKUR iş birliği ile tam bin altı yüz yirmi dokuz kişiye iş imkanı sağlanacaktır. Bu işe alımda belli şartlar genel nitelikler aşağıda verilmiştir işte ayrıntılar.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 3-28 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen kütüphaneci sözlü sınavı sonucunda yerleştirilen 1629 asil adayın atamaya esas belgelerini en geç 19 Ağustos 2024 günü mesai bitimine kadar Bakanlığın Ankara'daki Personel Genel Müdürlüğü'ne elden posta ya da kargo yoluyla ulaştırmalarını zorunlu kılmıştır.

Belgeler arasında mezuniyet belgesi nüfus kayıt örneği KPSS sonuç belgesi sağlık raporu mal bildirimi ve adli sicil belgesi gibi evraklar yer alırken posta yoluyla yapılan başvurularda belgelerin zamanında ulaştırılmaması durumunda başvuruların işleme alınmayacağı belirtilmiştir.

Son bir yıl içinde 4/B sözleşmeli statüde çalışıp sözleşmesi feshedilen ya da kendi isteğiyle fesheden adayların atamalarının yapılmayacağı atamaya esas belgelerini teslim etmeyecek adayların ise feragat dilekçesi yazarak e-posta yoluyla bilgilendirme yapmaları gerektiği duyurulmuştur.

Adayların bu duyuruya dikkat etmeleri aksi takdirde başka bir tebligat yapılmayacağı vurgulanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.