2024 Alanyasında olacak iş değil bu

2024 Alanyasında olacak iş değil bu
Alanya'nın Tosmur Mahallesi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin dört ay önce yaptığı içme suyu hattı çalışmalarının ardından yolların onarılmaması bölge sakinleri ve sürücüler tarafından tepkiyle karşılandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan içme suyu hattı çalışmalarının ardından yolların düzeltilmemesi bölge sakinlerinin ve sürücülerin tepkisine yol açtı. Vatandaşlar bozuk yollar nedeniyle evlerinde pencere açamadıklarını ve yolların çukurlarla dolu olduğunu belirterek araçlarının zarar gördüğünü ve güvenli bir şekilde seyahat edemediklerini ifade etti.

Alanya'nın Tosmur Mahallesi'nde dört ay önce Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan içme suyu hattı çalışmalarının ardından yolların düzeltilmemesi bölge sakinlerini ve sürücüleri isyan ettirdi. Bozuk yollar nedeniyle evlerinde pencere açamayan vatandaşlar ve çukurlar yüzünden araçları zarar gören sürücüler durumdan şikayetçi.

Güvenli seyahat edemediklerini belirten sürücüler özellikle geç saatlerde bu yolların tehlikeli hale geldiğini ifade ediyor. Vatandaşlar yolların bir an önce düzeltilmesi için Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.