2024 BANKA Para iadenizi alın 8500 Lira Para İadesi

2024 BANKA Para iadenizi alın 8500 Lira Para İadesi
Banka aldığı bir kararla yapılan bazı harcamalarda bazı paraların iadesine karar verdi ve bu güzel kararla müşteriler de soluğu bu işin aslı nasıl olduğunu anlamaya verdi işte konunun detayları işte ayrıntılar.

Ziraat Bankası Temmuz 2024 boyunca sürecek yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya müşterilerin gözünde bayağı bir güzellik etkisi bıraktı işte o kampanya ve detaylarına ilişkin yeni bilgiler.

Bu kampanya kapsamında belirli tutarlarda otel ve tur harcaması yapan müşterilere 8 bin 500 TL'ye varan para iadesi yapılacak. Genelde turizm odaklı görünen ve tatilcilerin de pek çok şekilde işini görecek kampanyaya benziyor.

31 Temmuza kadar geçerli olan kampanyaya Bank kart kredi veya banka kartıyla Fulltrip'te yapılan harcamalarla katılım sağlanabilecek. Kampanya bilgilerine baktığınızda her kesimden insanı da ilgilendiriyor gibi duruyor.

25 bin - 49 bin 999 TL harcamaya 2 bin 500 TL 50 bin - 99 bin 999 TL harcamaya 5 bin TL. Özellikle harcamalara göre bankanın kampanyanın devrede olması ise bir başka güzel özellik denilebilir.

100 bin TL üzeri harcamaya 8 bin 500 TL Bank kart Lira iade edilecek. Kampanyaya katılım Bank kart Mobil bankkart.com.tr veya SMS ile sağlanabilir.

Kazanılan Bank kart Liralar 08 Ağustos'ta yüklenecek 10 Eylül'e kadar kullanılabilecek. Kampanya tüm Ziraat Banklılara hayırlı uğurlu olsun ve müşteri memnuniyeti yaratması da bu işin cabası diyebiliriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.