2024 Er-Subay-Astsubay-Teğmen-Yedek Subay ve Sözleşmeli Maaş listesi

2024 Er-Subay-Astsubay-Teğmen-Yedek Subay ve Sözleşmeli Maaş listesi
2024 yılına ait sözleşmeli Asker-Er-Yedek Subay-Astsubay-Subay ve Teğmen maaşlarına ait işte o tablolar.

Temmuz 2024 yılında açıklanan zamlı maaş oranlarıyla birlikte memur ve emekli maaşları TÜİK' in Haziran ayı enflasyon verilerine göre arttı. İlk altı aylık enflasyon farkı memur ve memur emeklileri için toplu sözleşme zammı ile birlikte toplamda yüzde 1931 oranında artış sağladı.

Bu zam oranı sözleşmeli er teğmen subay astsubay yedek subay ve jandarma maaşlarına da yansıyacak. Örneğin maaşı 25 bin TL olan bir sözleşmeli er zam sonrası 29 bin 82750 TL alacak.

Zamlı maaşlar Temmuz ayında hesaplara yatırılacak ancak bir gecikme olursa maaş farkları daha sonra ödenecek. TÜİK' in verilerine göre Ocak ayından Haziran ayına kadar olan enflasyon oranları sırasıyla yüzde 67.0 45.3 31.6 31.8 33.7 ve 16.4 olarak açıklandı. Enflasyon toplamda yüzde 24.73 olarak gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ek bir zam ya da refah payı açıklaması yapmadığı takdirde zam oranı yüzde 1931 olarak uygulanacak.

Yeni zamlı maaşlar Temmuz ayı itibariyle geçerli olacak ve bir sonraki zam Ocak 2025'te yapılacak. İşte bunun ışın da maaş tabloları bu şekildedir diğer sosyal yardımlar ve maaşlar da bu zam oranlarına göre belirlenmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.