2024 Yeni Emekli Aylıkları Zamlı Aylıklar Ne Zaman Ödenir

2024 Yeni Emekli Aylıkları Zamlı Aylıklar Ne Zaman Ödenir
2024 yılı en yeni emekli maaş bilgileri ve yeni zamlı emekli aylıkları ödeme günleri hakkında detaylı bilgiler işte detaylar.

Zamlı gelecek yeni aylıkların ne zaman yatacağına dair gündemdeki en güncel bilgilere göre 2024 yeni emekli aylıkları zamlı aylıklar ne zaman Ödenir diye merak edenler işte detaylar.

Temmuz 2024 yılında yapılan %24 de 73 zam ile emekli maaşlarında artış gerçekleşti SSK ve BAĞKUR emeklileri bu zamlı maaşları 17 Temmuz'dan itibaren tahsis numaralarına göre belirlenen tarihlerde alacaklar Emekli Sandığı maaşları ise üç ayda bir ödenmekte olup ödeme tarihleri doğum tarihlerine göre belirleniyor.

En düşük emekli maaşının 10000 Liradan 12500-13000 TL aralığına yükseltilmesi gündemde olup bu düzenlemenin gelecek ay kanunlaşarak maaşlara yansıtılması bekleniyor.

Bu kapsamda emekli aylıklarının ödeme günleri ve detayları hakkında bilgi almak isteyenler ilgili tahsis numaralarına göre ödeme tarihlerini takip edebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.