250.000 TL Kredi böylesi ne görüldü ne duyuldu

250.000 TL Kredi böylesi ne görüldü ne duyuldu
ING Bank yeni müşterilerine özel düşük faizli bir kredi kampanyası başlattı. 250.000 TL tutarındaki bu kredi için geçerli olan faiz oranları ve kampanyanın detayları hakkında bilgi verildi. Bu fırsat sayesinde düşük faiz oranından yararlanmak isteyenler ING Bank'a ilgi gösteriyor işte detaylar.

ING Bank yeni müşterilere özel %369 sabit faiz oranıyla 250.000 TL'ye kadar kredi fırsatı sunuyor. Bu kampanya kapsamında 36 ay vadeli 50.000 TL ve 24 ay vadeli 100.000 TL krediler mevcut. Ayrıca Turuncu Ekstra programı ile 5.000 TL’ye kadar %0 faiz 50.000 TL’ye kadar %357 faiz oranlı krediler de sağlanmakta. ING Bank’ın kredi hesaplayıcısı müşterilere finansal durumlarına uygun kredi seçenekleri sunarak başvuru sürecini kolaylaştırıyor.

Müşteriler ING mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden hızlıca başvuru yapabiliyor. Bankanın amacı esnek ve avantajlı kredi seçenekleri sunarak müşteri memnuniyetini artırmak ve uzun vadeli ilişkiler kurmak.

Yenilikçi ve kullanıcı dostu hizmetler müşterilerin finansal hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor. ING Bank rekabetçi faiz oranları ve esnek ödeme planlarıyla dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.