3 Milyon 200 Bin Lira Güneşten Kazanç Elde Ettiler

3 Milyon 200 Bin Lira Güneşten Kazanç Elde Ettiler
Güneş elbette her kapıyı açan kimi zaman insanlara daha da faydalı olabilen bir varlık ve evet işte onlar 3 milyonu cebe koydular hem de güneş sayesinde işte detaylar.

O ilçede belediyeden muhteşem müthiş bir yatırım örneği geldi ve bu yatırım sayesinde ilçe üç milyon gibi bir kazanca güneş sayesinde imza atmış durumda

Öyle ki bu sayede güzel bir kazanca imza atan Belediye aslında bunu sadece güneşin yaydığı ışınlar aracılığıyla elde etmektedir desek hiç de yalan olmayacaktır işte detaylar.

Belediye yenilenebilir enerjiye olan yatırımlarıyla dikkat çekiyor ve Gökçe bayır Mahallesi'nde 13 bin 500 metrekarelik alana 2 bin 376 panel ile kurulan güneş enerji santrali mevcut.

Bir yılda 840 megavat enerji üreterek 32 milyon TL gelir sağladı ve Belediye Başkanı İsa D. doğaya zarar vermeyen enerji üretimini belirtti.

Bu eşsiz güzel temiz enerji konusunda Akkuş'un merkez haline geldiğini ve toplamda 55 megavat enerji üretildiğini belirtti.

Yeni yatırımlarla bu miktarın 100 megavata çıkarılacağını ifade eden Demirci Karaçal Mahallesi'nde 20 megavat kurulu gücünde Depolamalı Rüzgar Enerji Santrali kurulacağını belirtmiştir.

Ve bu eşsiz görünüme sahip yatırımlar sayesinde Akkuş Ünye Çaybaşı ve İkizce'nin enerji ihtiyaçlarının karşılanacağını vurguladı aslında son derece eşsiz bir hizmet oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.