4.180 Türk Lirası oldu şartı taşıyan alır

4.180 Türk Lirası oldu şartı taşıyan alır
Evet o para tutarları tam dört bin yüz seksek liraya yükseldi ve ihtiyaç sahipleri o şartları taşıması halinde bu paralara kolaylıkla ulaşabileceklerdir işte detaylar.

Devlet her alanda olduğu gibi ülkemiz vatandaşlarını ihtiyaçlarına koşmaya her zaman devam ediyor ve bu uğurda yapılan o destek ödemeleri de o seviyelere ulaştı diyebiliriz işte konuya ilişkin diğer detaylar şu şekildedir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahiplerine aylık 4.180 TL tutarında sosyal yardım ödemesi yapmaktadır.

Bu yardımdan yararlanabilmek için 65 yaşını doldurmuş Türk vatandaşı hiçbir sosyal güvencesi ve geliri olmayan nafaka veya harçlık almayan sağlık sigortası bulunmayan ve hane halkının ortalama geliri belirli bir düzeyin altında olan kişiler başvurabilir.

Ödemeler her ayın 15'i ile 31'i arasında hesaplara yatırılacak olup başvurular e-devlet üzerinden veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları aracılığıyla yapılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.