435 kişi Memur Alınacak Devlet Demiryolları Henüz Duyurdu

435 kişi Memur Alınacak Devlet Demiryolları Henüz Duyurdu
Demir Yolları Memur alımı bildirdi tam 435 kişiye işe girme imkanı doğdu işte ayrıntılar.

TCDD tarafından yapılan duyuruya göre KPSS 2024/1 merkezi atama kapsamında TCDD’ye atanacak 435 memur için başvuruların başlamasıyla ilgili önemli bilgiler verildi.

29 Temmuz 2024 tarihinden itibaren atama sonuçları açıklanmış olup adayların gerekli belgeleri temin ederek 1-29 Ağustos 2024 tarihleri arasında TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne şahsen başvurmaları gerekiyor.

Başvuru için gerekli belgeler arasında noter onaylı veya e-devlet üzerinden alınabilecek diploma ve nüfus cüzdanı örnekleri adli sicil kaydı adres beyanı terhis veya askerlik durum belgesi YDS sonuç belgesi hizmet belgesi sağlık kurulu raporu ve son altı ay içinde çekilmiş dört adet fotoğraf yer alıyor. Sağlık kurulu raporu tam teşekküllü devlet veya üniversite hastanelerinden alınmalı ve ilgili branş hekimlerinin imzalarını içermelidir. Özellikle lojistik memuru ve vagon teknisyeni kadrolarına atanacak adayların daha ayrıntılı sağlık kontrollerinden geçmeleri gerekmekte ve psikoteknik muayeneden başarılı olmaları şart. Belgelerin eksiksiz ve zamanında teslim edilmesi büyük önem taşırken posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Başvuru sürecinde yaşanabilecek herhangi bir sorunda iletişim numarası üzerinden destek sağlanacak. Tüm detaylar ve ek belgeler TCDD’nin resmi internet sitesinde yayımlanan duyuru ve eklerinde belirtilmiştir. Adayların bu belgeleri eksiksiz olarak hazırlayıp belirtilen tarihlerde teslim etmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.