600.000 Lira Maaşa Çalışmak İstermisiniz

600.000 Lira Maaşa Çalışmak İstermisiniz
600 Bin lira maaşla işe alınacaksınız ve çok saygın bir Türkiye Firmasında işe başlayacaksınız. İş arayan için muhteşem bir seçim olacaktır ve aslında rüya gibi işte ayrıntılar.

İŞKUR Türkiye medarı iftarı işe alım uzmanı kurumdur ve çok sayıda işsize bugüne kadar işe girme imkanı da tanımıştır şimdiki alımda ise yaklaşık 600 bin lira gibi güzel bir maaşla işe alım fırsatı sunulmaktadır işte alıma ilişkin detaylar.

Türk Hava Yolları en az lise mezunu olan ve Boeing 737 tipi uçaklarda en az 1000 saat uçuş tecrübesine sahip pilotlar arıyor. İlan prestijli bir kariyer ve rekabetçi avantajlar sunan bu pozisyon için büyük ilgi gördü. Pilotların maaşları uçuş süreleri ve kıdemlerine göre 152 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiyor.

Başvuru yapacak adayların 01.01.1974'ten sonra doğmuş en az lise mezunu ATPL teorik kredisine veya ATPL (A) ve EASA/FAA/ICAO CPL/IR (A) lisanslarına sahip son 12 ay içinde B737 ile en az 250 saat uçmuş ve İngilizce dilinde en az ICAO Seviye 4 yeterliliğine sahip olmaları gerekiyor. Sağlık sorunları bulunmayan bu adaylar Türk Hava Yolları’nda prestijli ve ödüllendirici bir kariyer fırsatına sahip olabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.