65 Bin TL Maaşla İşe Başlanan Meslek İçin Belirlenen En Düşük Maaş 30 Bin TL

65 Bin TL Maaşla İşe Başlanan Meslek İçin Belirlenen En Düşük Maaş 30 Bin TL
O meslekte sertifika aldıktan sonra işe başlamak çok kolay. En düşük maaşı 30 bin TL olarak belirtiliyor. Ama herkes onu 65 bin TL maaşla işe başlanan meslek olarak biliyor.

Bugünlerde herkesin gündeminde 65 bin TL maaşla işe başlanan o meslek var. Üstelik alınan eğitim sonrasında işe başlamak da hiç zor değil. Sertifikasını alan herkes işe kolayca başlayabiliyor.

65 Bin TL Maaşla İşe Başlanan Meslek

Eğitimi Bolu Mudurnu ilçesi Halk Eğitim Merkezi'nde verilen meslek ekskavatör operatörlüğü. Halk Eğitim Merkezi Cemali Özlü tarafından yapılan açıklamaya göre bugüne kadar yaklaşık 800 kişi sertifika aldı. Sertifikasını alan herkes kolayca iş bulabiliyor.

Bolu Mudurnu ilçesinde açılan ekskavatör operatörlüğü kursu sırasında kursiyerler sahada, öğretmenlerin gözetiminde uygulamalı olarak ekskavatör kullanıyor. Sınav da yine aynı şekilde uygulamalı yapılıyor.

65 bin TL maaşla işe başlanan meslek olarak tanımlanan ekskavatör operatörlüğü için en düşük maaş ise 30 bin TL.

Bugüne kadar 800 civarında kişiye sertifika verildiğini belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemali Özlü, son olarak yapılan uygulamalı sınavda 39 kişiye sertifika verdiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.