750 milyon TL ile Dev yatırım ALANYA'da

750 milyon TL ile Dev yatırım ALANYA'da
Antalya'da dev yatırım Alanya böylesi dev yatırımları seviyor. İnşaatı hızla ilerlen bu dev yapı pek yakında açılışla müjdelenecek.. Projeye tam 750 milyon TL harcandı. İşte ayrıntılar.

Alanya o beklediği hal kompleksine pek yakında kavuşmak üzere. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Türklerdeki Alanya Toptancı Hali Kompleksi inşaatı hızla sona yaklaşıyor. Modern tesis, esnafların görüşleri doğrultusunda yapılan ek ihalelerle 750 Milyon TL’yi aşan bir yatırım aldı. Yeni Alanya Toptancı Hali, saha betonu, kanalizasyon, arıtma ve yağmursuyu tahliye kanalları gibi son düzenlemelerle tamamlanıyor.

Yeni Toptancı Hali bölgedeki tüm halleri bünyesine toplayacak görünüyor. Bölgede dağınık halde bulunan toptancı hallerini tek bir çatı altında toplayacak olan bu kompleks, tüccar, komisyoncu ve üreticilerin daha rahat hizmet almasını ve sunmasını sağlayacak.

Tesisin büyüklüğü resimlere de yansıyor ve Alanya için kesinlikle tüm hallerin birleşmesi bölgede tek bir hal ve insanların fazlasıyla ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenmektedir. Tesis, sosyal donatı alanları, 19 hal bloğu, 4 ardiye bloğu, 1 idari ve 1 ticari blok olmak üzere toplam 26 bloktan oluşuyor. 156 dönüm arazi üzerinde inşa edilen Alanya Hal Kompleksi’nde 159 işyeri ve 78 ardiye bulunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.