AKADEMİK Personel Alımı Olacak

AKADEMİK Personel Alımı Olacak
İşe işçi alımında personeller alınacağı zaman mutlaka Türkiye istihdam devi bu konuda yardımcı olmaktadır işte Akademik kategoride işe alınacaklar için başvuru şartları detaylar şu şekilde oluşmaktadır.

Üniversite bünyesinde değerlendirmek üzere yeni Akademi üzerine bir alım başlatarak İŞKUR aracılığıyla yeni akademi işi yapacak personeller almaya karar verdi.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğretim üyesi alımı için bir ilan yayınladı ve başvuru için son tarihi 22 Temmuz olarak belirledi.

Profesör kadrolarına başvuracak adaylardan başvuru dilekçesi özgeçmiş lisans yüksek lisans doktora belgeleri yayın listesi iki fotoğraf kimlik fotokopisi SGK hizmet belgesi doçentlik belgesi ve Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Dosyası isteniyor.

Doçent kadrolarına başvuracak adaylardan ise benzer belgelerle birlikte yabancı dil belgesi ve Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterleri Yönergesine uygunluk beyan formu talep ediliyor.

Başvuruların fiziksel ve dijital dosyalar şeklinde teslim edilmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.