Akın akın geldiler sahiller dolup dolup taştı

Akın akın geldiler sahiller dolup dolup taştı
Meşhur sahili dolup taşıyor! O plaj Haziran'da tıklım tıklım. Hava sıcaklığı 31 dereceyi buldu. Haziran'ın ilk gününde dünyaca ünlü bu sahil yerli ve yabancı tatilcilerle doldu. Yoğunluk artıyor. Tatilciler güneşin ve denizin tadını çıkarıyor.

Bu gün tarihler 01.06.2024 sezonun bu zamanlarında dolup dolup taşıyor ve turizmin büyük bir ayağını oluşturmaya devam ediyor. Antalya'nın ünlü Konyaaltı Sahili sağanak yağmur sonrası güneşli havayla turist ve yerli halkın ilgisini çekti. Kayalıklardan denize atlayanlar ve kürek sörfü yapanlar sahilde renkli anlar yaşattı.

Bu meşhur büyülü sahile yerli ve yabancı turistler adeta akın etmeye devam ediyor. Öğle saatlerinde hava sıcaklığı 31 dereceye ulaşırken deniz suyu 23.6 dereceydi. Sıcak havayı değerlendirmek isteyenler denize girip güneşlendi. Yabancı turistler sahile akın etti.

Antalya şehrinin o meşhur Konyaaltı sahili her yıl olduğu gibi 2024 yazına adım attığımız şu günlerde, kesinlikle yerli ve yabancı turistlerle dolup taşmaktadır. Sahile gelen Yalım Eres 12 yıldır Antalya'da yaşadığını ve hafta sonlarını Konyaaltı'nda geçirdiğini söyledi. Eres sahildeki yoğun yabancı turist kalabalığına dikkat çekti. Aksu'dan sürekli yüzmeye gelen Dilek Üstündağ sahilin temiz ve güzel olduğunu belirtti ve yabancı turistlerin ilgisinin yoğun olduğunu ekledi.

İşte sizlere dolup dolup taşan o güzel sahilden güzel bilgilerle dolu bir haber. Finike'den pedal board yapmak için gelen Mehmet Sarı Konyaaltı'nın dünyanın en güzel sahillerinden biri olduğunu vurguladı ve bugün sahilde büyük bir kalabalık olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.