Alanya: Yunuslar tur teknesine eşlik etti işte o anlar

Alanya: Yunuslar tur teknesine eşlik etti işte o anlar
Alanya güzel bir yunus balığı gösterisine sahne oldu. Alanya da turistler gezi teknesindeyken bu muhteşem an yaşandı. İşte detaylar.

Alanya da her yıl ziyaretleri görülebilen yunuslar deniz gezisi esnasında turistlere selam verdi. Alanya'da turistler tekneyle gezinti yaparken Alanya Kalesi açıklarında aniden ortaya çıkan altı yunusla karşılaştı. Yunuslar tekneyle yarışarak turistlere eğlenceli anlar yaşattı.

Alanya tur teknesinde yer alan turistler bir anda yanlarına gelen onlara selam veren yunus balıklarıyla mutluluktan havaya uçtular. Turistler dakikalarca yunusları izleyip alkışladı. Bu anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Alanya'da turistler gezi teknesiyle dolaşırken Alanya Kalesi açıklarında altı yunus aniden ortaya çıktı ve tekneyle yarışmaya başladı.

Alanya gezisinde turistik tur teknesi gezisinde bir anda yanlarında beliren yunusları fark eden turistler hem şaşkınlıklarını gizleyemedi hem de çok mutlu oldular. Turist kafilesi yunusları izleyerek dakikalarca alkışladılar ve sevinç gösterisinde bulundular. Eğlenceli anlar yaşayan turistler yunusların cep telefonu kameralarıyla görüntülerini kaydettiler. Yunuslar bir süre sonra teknenin yanından ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.