Alanya'lı Emekliler mutlu edecek karar Resmi Gazetede. %20 indirim söz konusu.

Alanya'lı Emekliler mutlu edecek karar Resmi Gazetede. %20 indirim söz konusu.
Alanya bölgesinde yaşayan emekliler artık daha mutlu yaşayacak. Yüzde yirmi indirim resmi gazete ile duyuruldu. İşte detaylar.

Emeklilere özel indirimler var. Alanya'da emekliler için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Resmi Gazetede yayımlanan yeni düzenleme ile emekliler artık yüzde 20 indirimli faydalanacak.

Resmi şekilde de duyuru geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere şehirlerarası otobüs seyahatlerinde ve konaklamalarda indirim müjdesi verdi. Şehirlerarası otobüs biletlerinde yüzde 20 indirim sağlanacak. Ayrıca sosyal tesisler, öğretmenevleri ve misafirhanelerde yüzde 15 indirim uygulanacak.

İşte haberin detayları ve uygulama hakkında bilgiler şu şekilde. Bu yeni karar 2024 yılı sonuna kadar geçerli olacak. Emekliler, indirimli tarifeden yararlanmak için taşıma şirketlerine emekli olduklarını belgelemeleri yeterli olacak.

Konuyla ilgili bakandan da bilgiler var işte detaylar. Bakan Işıkhan, bu düzenlemelerin emeklilerin yaşam kalitesini artıracağını belirtti. İndirim uygulamayan taşıma şirketlerine ciddi yaptırımlar uygulanacak. Bu sayede tüm emeklilerin indirimlerden faydalanması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.