Alanyalı vatandaşları tedirgin eden mesaj! Etkisi 10 günü bulacak!

Alanyalı vatandaşları tedirgin eden mesaj! Etkisi 10 günü bulacak!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya’da yaşayan vatandaşlara uyarı mesajları gelmeye başladı. AFAD'ın cep telefonlarına gönderdiği mesajda ne yazıyordu?

AFAD Alanya ve Antalya'da önümüzdeki günlerde yaşanacak aşırı sıcaklara karşı oluşabilecek yangın riskine dikkat çekti ve vatandaşlara seslendi. Açık havada ateş yakmamaya özen gösterin. Oluşabilecek bir yangın durumunda ise 112'yi aramayı ihmal etmeyin.

AFAD'ın Antalya'da ve Alanya'da yaşayan vatandaşların cep telefonuna gönderildiği uyarı mesajında önümüzdeki 10 güne dikkat çekildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarısı yapılan sıcak hava dalgası önümüzdeki günlerde hayatı felç edecek.

AFAD Vatandaşı Tehlikeye Karşı Uyardı!

Cep telefonlarına iletilen o mesajda özellikle açık havada yangın tehlikesine karşı uyarı gecikmedi. Orman Genel Müdürlüğü de bu uyarıyı dikkate alarak vatandaşlara seslendi. Sıcak hava belirli bölgelerde ciddi kuraklıklara sebep olacak.

Bu durum yangın riskini tetikleyecek. Alanya'da yaşayanların bu konuda duyarlı olması hem kendisi hem de çevrelerindeki insanları ise bu konuda uyarmaları gerekiyor. Olası bir yangın durumunda ise 112'nin aranması isteniyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.