ALTIN dile geldi Son sırrını açıklayacak

ALTIN dile geldi Son sırrını açıklayacak
Altın son günlerde belli bir düzende seyretmiyor ve bununla ilgili de çeşitli spekülasyonlar üretiliyor anca şimdi söz sırası altında işte detaylar şu şekilde.

Fed Başkanı Jerome Powell faiz indirimi beklentisindeki altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Powell Fed'in faiz indirimlerine başlaması için gerekli verilerin henüz istenilen seviyede olmadığını ve bu nedenle faizlerin sabit tutulacağını belirtti.

Enflasyonun yüzde 2 hedefine ulaşma yolunda ilerleme kaydedildiğini ancak bu ilerlemenin henüz yeterli olmadığını vurgulayan Powell da kısıtlayıcı para politikasının talep ve arz dengesi üzerinde olumlu etkiler yarattığını ifade etti.

Powell ise yüksek enflasyon riskinin yanı sıra ekonomik aktivite ve istihdam üzerindeki olası olumsuz etkileri de göz önünde bulundurarak faiz indirim kararlarının aceleye getirilmemesi gerektiğinin altını kesinlikle önemli şekilde çizmiştir.

Altın yolunu çizmeye devam ediyor ve son gelişmelerle beraber nasıl bir seyir izleyeceği konusunda kesin kanıya varılamıyor.

İşte bu sebeple altına dair haberleri sürekli takip etmek gerekir ve yapılacaksa bir yatırım tüm çevreleri kontrol edilmelidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.