Altın kuyruğunu 2 km uzaktan göreceksiniz

Altın kuyruğunu 2 km uzaktan göreceksiniz
Küresel piyasalar ABD Merkez Bankası'nın faiz indirimlerine başlayacağı beklentisiyle karışık bir seyir izlerken altın fiyatları son iki haftanın en yüksek seviyelerine ulaştı. Memiş, bayram öncesi altın alım fırsatlarına dikkat çekti ve Temmuz ayında gram altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Altın yatırımcıları piyasadaki yükselişin devam edip etmeyeceğini merakla takip ediyor.

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı tahminle temmuz ayına dikkat çekti.

Küresel piyasalar ABD Merkez Bankası'nın faiz indirimlerine başlayacağı beklentisiyle karışık bir seyir izlerken altın fiyatları yükselmeye devam ediyor ve son iki haftanın en yüksek seviyelerine ulaştı.

Memiş bayram öncesi altın alım fırsatlarına dikkat çekerken temmuz ayında gram altının geleceği seviyeyi açıkladı ve kuyumcularda kuyrukların oluşacağını belirtti.

Youtube kanalında yaptığı değerlendirmede ons altının 2363 dolar seviyesinde olduğunu ve 2280 dolar beklentisi olduğunu söyledi.

2293 dolara kadar gerileyen altının tekrar yükselişe geçtiğini 2363 dolar seviyesinin 2340 direnç seviyesini kırarak toparlanmaya devam ettiğini ifade etti.

Memiş'in bu değerlendirmeleri altın piyasasında hareketliliğin süreceğine işaret ediyor.

21 Haziran'da güncel altın fiyatlarının da etkisiyle yatırımcıların dikkatini çeken bu tahminler altın yatırımcılarını temmuz ayında hareketli günlerin beklediğini gösteriyor.

Altın piyasasındaki bu dinamikler yatırımcıların kararlarını ve piyasa hareketlerini yakından etkileyecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.