ANTALYA-BODRUM-MUĞLA Otelleri Çılgın Öğretmen İndirimi

ANTALYA-BODRUM-MUĞLA Otelleri Çılgın Öğretmen İndirimi
Evet yazlık ortamlarda Öğretmenlerimize yönelik güzel bir indirim söz konusu ve evet bu indirimin miktarının yüzde ellilere dayandığı bilgisi de geldi işte detaylar.

Öğretmenler için turistik bölgede çok eşsiz bir tatil indirimi paketi uygulaması duyuruldu ve buna göre bu indirim paketi indirim miktarları kimi zaman yüzde ellilere varabilen muhteşem indirimler olabiliyor işte detaylar.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler ülkemizin her yerindeki öğretmenevlerinde konaklama ücretlerinde %50 indirim kampanyasından yararlanabilmektedir.

Özellikle yaz tatilinde önem kazanan bu kampanya öğretmenevlerinin müthiş lokasyonlarda bulunması nedeniyle daha da cazip hale gelmiştir.

Normalde günlüğü 3.000 lira olan otel konaklama bedelleri kampanya ile 1.000 liraya düşmektedir.

Kampanyanın yoğun ilgi görmesi nedeniyle rezervasyonlarda sıkışıklık yaşanmakta ve öğretmenlerin sürekli olarak öğretmenevlerinin müsaitlik durumlarını kontrol etmeleri gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.