Arabanızda Klimanın Daha Fazla Soğutmasını İstiyorsanız

Arabanızda Klimanın Daha Fazla Soğutmasını İstiyorsanız
Yaz aylarının meşhur sıcaklarında araba sürerken daha verimli daha soğuk gücü olan bir klima çalışması isteyenler bu habere dikkat ve işte o güzel işe yarar püf noktaları işte detaylar.

Yaz aylarında elbette araç kullanırken arabanın olduğu yerde kalıp ısınması veya yolculuk esnasında arabanın güneş bazlı çok sıcak kalması sebebiyle klima büyük ihtiyaçtır ve bu ihtiyacı daha verimli güzel kullanmak için bazı ufak detaylar vardır işte o işe yarar detaylar şöyle.

Sıcak yaz günlerinde araç klimanızın yeterince soğutmadığını düşünüyorsanız bu sorunu çözmenin yolları var. İlk olarak klimanızın soğutma gücünü artırmak için haftada bir kez buğu çözme modunda çalıştırmak ve filtre temizliği gibi düzenli bakım işlemlerini yapmak önemlidir.

Aracı gölgeye park etmek ve camları bir süre açık tutmak da soğutma verimliliğini artırabilir. Klima derecesini sonuna kadar getirmek yerine ideal sıcaklığı 22-24 derece arasında tutmak hem enerji verimliliği sağlar hem de sağlık problemlerini önler.

Soğutma sürekli düşük seviyedeyse uzman yardımı alarak klimanızı kontrol ettirin ve soğutucu gaz seviyesini düzenli olarak kontrol etmeyi unutmayın. Bu basit ipuçlarıyla araç klimanızın performansını üç katına çıkarabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.