Araplar Türk Finans Devini Satın Aldı

Araplar Türk Finans Devini Satın Aldı
Finansın devi artık Arap vatandaşlarının eline geçti işte Arapların satın aldığı o finans devine ait detaylar işte ayrıntılar.

Mısır merkezli fintech şirketi MNT-Halan Türkiye'deki büyüme stratejisini hızlandırmak amacıyla 12 yıllık geçmişe sahip olan faktoring şirketi Tam Finans'ı tamamen satın aldı.

Bu hamle ile MNT-Halan Türkiye pazarındaki varlığını güçlendirmeyi ve bölgesel bir finansal hizmetler devi olmayı hedefliyor.

Tam Finans'ın deneyimi ve pazardaki hâkimiyeti MNT-Halan'ın büyüme stratejisine önemli katkılar sağlayacak.

İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında MNT-Halan CEO'su Mounir Nakhla Türkiye'nin dinamik ekonomisi ve geniş müşteri potansiyeli nedeniyle bu yatırımı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Tam Finans CEO'su Hakan Karamanlı ise şirketlerinin banka dışı finans sektöründe ilk AR-GE merkezine sahip olduğunu ve yapay zeka destekli altyapıları sayesinde müşterilere hızlı ve etkin hizmet sunduklarını ifade etti.

Karamanlı bu birleşmenin Tam Finans'ın büyüme hızını artıracağını ve müşterilere daha geniş bir ürün yelpazesi sunma imkanı sağlayacağını da vurguladı.

Bu satın alma Türkiye'nin fintech sektöründeki hareketliliği artırarak yeni fırsatlar yaratıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.